ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η Finance and Accounting Consulting  S.A με έδρα τη Θεσσαλονίκη ιδρύθηκε το έτος 2016 από τον κο. Κατσαρό Βασίλειο, ο  οποίος  κατέχει πολυετή εμπειρία  στον χώρο της παροχής ολοκληρωμένων λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών  τόσο σε εθνικό όσο και σε διασυνοριακό επίπεδο. 

Ο κος. Β. Κατσαρός και Διευθύνων Σύμβουλος της Finance and Accounting Consulting S.A, κατέχει Άδεια Α΄Τάξεως Λογιστή-Φοροτεχνικού και είναι συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της φοροτεχνικής Εταιρείας ΠΡΟΒΛΕΨΗ Α.Ε. ( www.provlepsi.gr), η οποία διακρίνεται για τον επαγγελματισμό , τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία των συνεργατών της και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διάρκεια της 16χρονης πορείας ειδικότερα στον επιχειρηματικό κόσμο της Βορείου ΅Ελλάδος.

Η Finance and Accounting Consulting  S.A   δημιουργήθηκε ως μια σύγχρονη επιχείρηση για να καλύψει τις προσδοκίες  των πελατών  της με έδρα τόσο στη Βόρεια Ελλάδα και Αθήνα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού και ειδικότερα στη Γερμανία και Αγγλία  μέσα από ένα ευρύ φάσμα οικονομικών, φοροτεχνικών και λογιστικών υπηρεσιών .